Како се ближи 31. децембар, тако су многи певачи и певачице са наше естрадне сцене објавили да су већ заказали наступ за дочек 2022. године. Иако не воле да откривају колико ће новца зарадити у "најлуђој" ноћи, јасно је да ће многи од њих бити богатији за неколико хиљада евра.

Међутим, како пишу медији, рекордер би могао бити популарни певач Саша Матић који ће 31. децембра зарадити чак 50.000 евра!

Фото: Архив Новости

 

 

Како је открио извор близак певачу, Саша ће наступати у једном луксузном престоничком хотелу у Београду, а како додаје наш саговорник, он је овај наступ заказао још пре годину дана. Ова чињеница није изненађујућа, с обзиром на то да важи за једног од најтраженијих певача на нашим просторима, а и шире.

За домаће медије огласио се Сашин менаџер Марко Максимовић који је открио све о новогодишњој ноћи:

- Тачно је да ће Саша певати у Београду, очекујемо да ће све бити у реду када је у питању епидемиолошка ситуација у нашој земљи и да неће бити отказивања. Јесмо заказали наступ за најлуђу ноћ још пре годину дана, али о цифрама је стварно неукусно говорити. Никада нисмо причали о заради, па не бих то чинио ни сада, оно што могу јесте да вам гарантујем луд провод уколико у нову годину уђете управо са Сашом - рекао је Марко.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".