Наташа је имала идеју и жељу да за Дан заљубљених следеће године организује спектакл сличан оном који је направила на исти дан 2020.

Она је оформила екипу, а да је била озбиљна у својој намери, сведочи и чињеница да је чак заказала термин у највећој концертној арени у нашој земљи. Када су припреме већ почеле и када су јој организатори саопштили колико новца јој је потребно за такав концерт, она је била принуђена да га откаже, јер тренутно нема средстава за тако велики подухват.

Фото: АТА имагес

 

 

- Наташа је имала велику жељу да своју публику обрадује концертом у Арени за Дан заљубљених. Хтела је да направи још један спектакл као онај од 2020. године. Заказала је простор, имала је цео концепт, све је деловало обећавајуће, али кад је чула колико је новца потребно за све то, остала је шокирана и била је принуђена да све откаже. Наташа је имала пуно трошкова у последњем периоду. Опет је реновирала стан и на њега потрошила 100.000 евра, а припрема и нови албум, на ком ће окупити тим врхунских сарадника. Пошто је до фебруара остало мало времена, она није могла да рачуна ни на помоћ спонзора, као што је то био случај прошлог пута. Једноставно, ништа није ишло онако како је планирала. Блиским пријатељима се поверила да ће велики концерт ипак морати да сачека боље време, а све је правдала речима да такав пројекат сада не осећа као што је то било с претходним -каже извор за "Курир Старс".

 Беквалчева је својевремено признала да је због концерта у Арени 2020. продала стан, али да јој се концерт није исплатио.

- Концерт је био лудачки подухват, мени се није исплатио. Ми нисмо поделили ни 10 карата, можда мами и тати. Једва смо пола покрили од продатих карата. Не кајем се ниједног тренутка. То је најбоља ствар у каријери која ми се десила. Продала сам стан за тај концерт, рекли су ми да нисам нормална - испричала је певачица.

(Курир Старс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".