Тијана после снимљеног филма није желела да се бави глумом, па је уписала светску књижевност на Филолошком факултету који је завршила у року. 

После је добила продукцијски посао у Тел Авиву и преселила се за Израел. У Србију се вратила само да промовише свој роман. 

Једном приликом је проговорила о животу у Израелу: 

Фото: репринт ТВ Новости

 

- У Израел сам отишла пре три године, преселила сам се тамо. Тамо имам и фамилију која ми је велика подршка. Радим два посла, држим плесне часове кубанске салсе и радим пројекте у продукцији. Недавно сам завршила велики филм једног од најпознатијих израелских редитеља. Тешко је и напорно. Али ако имате амбицију, онда догурате негде. У паузама између пројеката пишем - испричала је Тијана једном приликом и додала да јој је било тешко да успе на другом континенту.

- Све је тешко. Крећете из почетка, све. Била сам раније у Израелу као туриста. Једно је бити туриста, а друго је живети тамо. Од језика, културе, која је мени пријемчива и блиска. Мени је то био изазов, а не нешто најтеже. Гледала сам то позитивно и упознала сам тамо људе из целог света. Научила нови језик и ствари. Живим потпуно другачији живот, али то не значи да ми не недостају ствари из Србије, а посебно људи. Најтежи део је када морате да водите сами рачуна о себи, у смислу да сама морам да се бринем о свему и водим рачуна да ли ћу преживети. У Србији нисам то морала. Најтежи тренутак ми је био одлазак одавде, а након тога смрт мог оца, која се догодила само два месеца након мог одласка у Тел Авив. У једном тренутку се много ствари десило. Пресељење, потом породични несрећни догађај. Цео тај тежак период користила сам за писање. Писање је једна врста терапије и сваки облик уметности - искрено је говорила Кондићева.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".