Капитен шпанске фудбалске репрезентације, Икер Касиљас, пољубио је своју тадашњу девојку, једну од најславнијих спортских новинарки, Сару Карбонеро, за време интервјуа на шпанској телевизији. Након освајања титуле светског првака у фудбалу, током интервјуа у коме се Касиљас захвалио породици и саиграчима, он је погледао Сару и пољубио је, а затим отишао из кадра.

Присутни су аплаудирали, а Сара се након тренутка збуњености, јавила колегама у студију.
А све је изгледало овако: Сара: „Како се осећаш?“ Касиљас: „Веома сам срећан, мислим да само заслужили све ово, од почетка до краја. Желео бих да се захвалим свима који су ме одувек подржавали – родитељима, браћи…“ (Застаје и креће да плаче). Сара: „Хајде да разговарамо мало о утакмици?“ Касиљас: „Не…“ (Пољубац).

Сара, која је радила за једну шпанску телевизију, била је једина девојка неког од шпанских репрезентативаца, која је, захваљујући послу, могла да дође у контакт са својим дечком и због тога је била омражена у Шпанији током почетка шампионата света. После пораза од Швајцарске на старту Светског првенства, била је оптужена да је деконцентрисала Икера, јер је стајала близу његовог гола. Инетрнетом су кружили и снимци њеног интервјуа са својим дечком, који нису наилазили на одобравање. Ипак, након освајања титуле и овог геста њеног драгог све јој је опроштено.


“Пољубац сам доживела баш како сте и видели. Нисам уопште очекивала да ће ме пољубити. Радила сам напорно и концентрисала се на све те интервјуе. Када се то догодило у тенутку смо заборавили на све, међутим, нисмо ни били свесни колико је то привукло медијске пажње. Икер се у том тренутку осетио да жели да ме пољуби и за мене то је била предивна ствар.” – рекла је тада Сара којој се овај моменат стално враћа у мислима и буди најдубље емоције. Икер Касиљас и Сара Карбонеро су се касније венчали и постали родитељи.
(sportskasecanja.rs)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".