Политичар Ненад Чанак, подсетимо, изјавио је у јутарњем програму да Баја Мали Книнџа и његова ћерка имају хрватски пасош, а Љиљана Пајчин одмах се огласила и навела да је политичар изрекао "низ измишљотина" на њен и рачун целе њене породице.

Љиљана је нагласила да се иначе не оглашава поводом писања о њеној породици, али да је и те како повређена начином на који је овај политичар говорио у емисији.

- Мој отац и наша породица се не оглашава и не осврће на прозивке разноразних политичара и небитних фаца. Али овим путем бих хтела да демантујем господина Чанка који је у јутарњем програму изјавио да ја студирам у Америци са хрватским пасошем - рекла је Љиљана.

Средња ћерка Мирка Пајчина, наводи да јој је преко главе сличних прича.

ФОТО: Танјуг

 

- Моја мајка је рођена Београђанка, као и ја, а отац је рођен у Босни и Херцеговини. Тако да једини пасош који ја могу имати јесте пасош ових држава. За људе који нису упућени, постоји много начина да се добије стипендија у Америци и заврше студије. Ја завршавам мастер студије у мају и студирање у Америци је био апсолутно мој избор! Мрзим што морам да се оглашавам, али стварно ми је преко главе да људи испирају уста са мном и скупљају јефтине политичке поене на националној телевизији - поручила је Љијана.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".