Некадашњи рукометаш Црвене звезде Милош Меденица, који је ухапшен на београдском аеродрому "Никола Тесла" јер му је у доњем вешу нађена кесица са осам грама хероина, директор је једне београдске клинике за лечење болести зависности.

Меденица је, наводно, постао директор поменуте клинике ове године, да би, само неколико месеци касније, "пао" са дрогом коју је покушао да унесе у авион.

Фото: Принтскрин

 

Док је стајао у реду да чекира авионску карту, наводно, често је нервозно излазио из реда, па се враћао, а онда непрестано цупкао ногом. Такво понашање привукло је пажњу полицајаца, а када су му затражили документа на увид, он је почео да виче на њих.

Када су га полицајци замолили да пође са њима у службене просторије, бивши рукометаш је, међутим, то најпре одбио, а затим је почео да их гура, вређа и да се отима. Савладан је тек по доласку специјалне јединице која обезбеђује аеродром.

Фото: Јутјуб принтскрин/Релакс анд енџој Сербиа

 

Осим за поседовања дроге, Меденица се терети и за напад на службено лице.

Истрагу о овом случају преузело је надлежно тужилаштво, а како сазнајемо, бившем рукометашу није одређен притвор, већ ће пријава против њега ићи у редовном поступку.

Иначе, Меденица је био у жижи јавности 2014. године, када је био позитиван на допинг тесту, после утакмице трећег кола Суперлиге и то на забрањене супстанце - карбокси ТХЦ и сибутрамин (стимуланс који се налази у суплементима, али и зеленом чају).

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".