Јелена Карлеуша прокоментарисала је за медије то што је Ана претила свом бившем супругу Расти да ће у јавност изнети сва "злодела" која јој је наводно направио.

- Ани желим да све ово што је боли и тишти превазиђе на најпаметнији начин. Прљав веш свакако треба држати за себе. И ја имам, наравно, као и свако од нас, прљав веш, али бих га чувала за себе. Али свакако да је паметно да се јавност никада не користи за обрачун с партнером, поготово када са њим имаш децу. Шта год да је било, што се Ане тиче, колико год ме је вређала јавно... Морам да кажем да ми је јако жао што јој се ово дешава. Ана је била и остала страшна риба, велика звезда и неко кога и дан-данас воле и цене. Мислим да је потребно само мало добре воље и добрих људи око Ане, и да ће се она вратити на старо - рекла је ЈК за домаће медије.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Карлеуша се наљутила када је Николићева недавно на њен рачун изнела страшне увреде.

- Реаговаћу последњи пут на тужна писања ове несрећнице, зато што ми се уопште не препуцава са неким кога ми је првенствено жао. Ана, поновићу последњи пут, сабери се и потражи помоћ. Мајка си. Вређаш једину особу која је покушавала да ти помогне. Сада више не - написала је Јелена.

Фото: АТА имагес

 

Ана је бившој пријатељици поручила да треба да иде код психијатра.

- Госпођа "вагинини монолози" нека за почетак посети неког доброг психијатра. Видели смо све шта и чиме она располаже. Ово је тежак психијатријски случај - написала је на свом Инстаграм сторију Ана, па закључила:

- П.С: Извини што имамо исте адвокате. Ето толико о твојој упућености... Ајде, СЈАШИ ВИШЕ! - закључила је изнервирана Николићева.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".