Гостујући у емисији "Реална прича" на Курир телевизији, Милена Поповић по први пут је пред камерама искрено говорила о својим осећањима и са чим се све борила током претходног периода.

Након што је путем друштвене мреже Инстаграм открила да је у љубавној вези са Игором Јурићем, Милена се суочила са негативном коментарима, а многи су је и осудили.

- Данас могу рећи да сам срећна. И немам проблем да то наглас кажем. Заслужила сам срећу, као што је сваки човек на овом свету заслужује. Љубав је покретач свега и она је један од разлога моје среће. Поново волети после свега је божји дар. Када су људи зрели и када је љубав права и искрена, онда препреке не постоје. Сваки проблем који наиђе посматрате као искушење. И када љубав преживи успоне и падове, тешке дане, туге, притиске... онда можете бити потпуно сигурни и мирни да сте пронашли праву особу и праву, искрену љубав - рекла је Милена.

Она је такође у емисији "Реална прича" открила и како је упознала Игора.

- Упознали смо се сасвим случајно, на једној телевизији на којој смо обоје гостовали - додала је Поповићева. Фотографију са Игором коју је објавила на Инстаграму, убрзо је обрисала како би сачувала свој микро свет.

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

 

- Обрисала сам је. Заиста нисам очекивала да ће бити таква реакција, зато што су људи углавном знали и ја сам мислила да ће то бити фотографија као и свака друга. Испала сам наивна - признала је Милена.

Како се недавно писало, Игор и Милена дуже од годину дана живе заједно, а трагедије кроз које су обоје прошли - он након губитка детета, а она након губитка супруга - зближиле су их до данас.

Иначе, Милена је била и мета негативних коментара због својих поступака, изгледа и фотографија које објављује на Инстаграму. Како је рекла, лоши коментари је не дотичу јер жели да живи живот по својим правилима.

- Када у Србији одлучите да живот живите по својим правилима, а не правилима средине, онда се нађете на мети најразличитијих напада. И ја сам од самог почетка била свесна тога, али и чињенице да никоме нећу дозволити да мојим животом управља. Постоје људи који су део мог живота, постоји много људи који ме подржавају и ја сам заиста задовољна својим животом и одлукама које сам донела. Не могу рећи да нисам грешила, али су опет те грешке моје и нечему су ме научиле. Данас сам јача и паметнија захваљујући свим лепим и ружним стварима које су биле део мог живота претходних година - рекла је Милена у емисији "Реална прича".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".