Меч није ни почео, а дошло је до жестоког обрачуна између навијача две репрезентације. 

Како преноси "Албаниан даилy неwс", до окршаја двеју група хулигана дошло је уочи првог судијског звиждука, а разлог за сукоб још увек није познат.

Такође, "Индекс Онлине" преноси да се група навијача "Плисат" сукобила са навијачима Италије. Албанци су желели да прескоче заштитну ограду и физички се обрачунају са гостима из Италије, што им није дозвољено.

Обезбеђење им није дало да пређу преко стакленог зида који раздваја трибине, а са друге стране чуло се "Србија, Србија"!

Један од навијача који су успели да се домогну врха ограде на то је договорио средњим прстима, али је то било све што је могао да уради у овом тренутку.

Радиле су песнице, каишеви, у маси је било људи са децом, а сигурно да ће тек испливати нови видео материјали и да ће бити покренута велика истрага.

Након што су се страсти коначно смириле, а судија после већања одлучио да се меч ипак одигра, "азури" су однели убедљиву победу из комшијске престонице резултатом 3:1.

Подсетимо, недавно се догодио сличан сукоб између навијача Румуније и Босне и Херцеговине. И они су у једном тренутку употребили повике о Србији како би изнервирали госте. Присетите се како је то изгледало:

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".