Тамара Грујић водитељка је емисије хуманитарног карактера, а снимање једне епизоде такве емисије може да буде поприлично напорно и исцрпљујуће.

Она због посла обилази целу Србију, а једном приликом доживела је нешто заиста необично, што је и јави поделила.

Фото: В. Данилов

 

 

Популарна водитељка од малих ногу месечари, те је открила један интересантан догађај.

- Пре пар месеци Александар архитекта и ја завршавамо вечеру последњи, нешто мало причамо, сви су отишли да спавају. И ја сам отишла да спавам у неко доба. Вук се пробуди, види да ме нема. Два, пола три ко вели ја сам са Александром, у кафани циркам. Мош мислити. Изађе напоље укапира да је све по хотелу погашено и помисли да нисам кренула да месечарим и крене да ме зове "Тамара, Тамара". У том моменту угледа Александра на тераси, који се пробудио, није могао да спава, пита га: "Где је Тамара, је л код тебе", овај каже: "Не". Два сата су ме заједно тражили од два до четири ујутру и онда му је Вук рекао: "Нема везе она се увек врати" - испричала је кроз смех Тамара у емисији Марије Килибарде па наставила:

 

- Будим се у седам сати, отварам очи и видим свог тонца у брачном кревету поред себе. Оседим, устајем и схватам да је његова соба преко пута моје. Улазим у своју собу, а Вук ће с врата: "Где си ти целу ноћ?", кажем: "Ја отишла код Бране", а Брана прича следећу причу. Два ујутру ја отварам врата његове собе и говорим му нешто везано за снимање, седам поред њега, узимам му цело ћебе, лежем, покривам се и ништа.

Фото: В. Данилов

 

 

- Човек није могао да дође себи, толико се паралисао да му није пало на памет да покуца код Вука на врата и пита за мене. Дуго нисам месечарила, у двадесетим рецимо нисам уопште, почела сам од како сам са Вуком, који ме тако у сред ноћи ухвати како стојим као кип у ћошку. Онда ме он ухвати па ме врати, јер човека који месечари не треба будити. Приметили смо да је ћерка Ленка то наследила од мене - завршава Тамара.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".