Рада Манојловић и Милан Станковић годинама су били један од најпознатијих љубавних парова, а недавно се чак  писало да су музичари обновили романсу. 

Међутим, Милан је заказао кад је ради био најпотребнији, док је певачица преживљавала драму од стране опседнутог фана. 

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, Рада је преживела праву агонију када је опседнути фан износио клевете на њен рачун, а певачица је случај пријавила полицији. 

- Рада је срећна што се фан сада примирио, јер чим га је пријавила полицији престао је са претњама да ће објављивати лажи о њој. Она ту неће стати па ће га гонити на суду. Међутим, овај случај навео је Раду да се у многе људе разочара, јер јој је мало ко пружио подршку. Није да ју је тражила, нити је очекивала да неко јавно стане уз њу, али ју је заболело што чак ни приватним путевима није добила речи подршке. Највише је разочарана у бившег дечка Милана јер он ниједног момента није стао уз Раду, ни јавно ни приватно. Ни поруку јој није послао, а камоли окренуо телефоном - испричао је извор близак певачици.

Ова ситуација је навела да многе људе прецрта из свог живота а међу њима се нашаои ње бивћи дечко Милан.  

 

- Она не крије да ју је Милан разочарао и рекла је да је с њим завршила за сва времена, чак је обрисала и његов број телефона. За разлику од њега, Харис јој је међу првима писао и тешио је како сви знају шта је истина и да не треба да се потреса. Охрабрио ју је да не одустане, већ да опседнутог обожаватеља гони до краја на суду. Ради су његове речи много значиле, а тако исто је могао да учини и Милан. Рада је Милана подржала у свему, чак и када је имао свађу са продукцијском кућом, што је могло да је кошта каријере. Зато јој је жао што је незахвалан и што није имао осећај да јој је потребан, те га је прецртала за сва времена - завршио је извор за Ало.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".