Јавност је тада жестоко осудила Луну. Она је данас у срећном браку са Марком Миљковићем, али је открила како сада гледа на бившу супарницу.

- Кија Коцкар по мени има исправне ставове. Немам лошу енергију ка њој. Желим јој све најбоље, да се оствари као жена и мајка. Као неко ко је постао и жена и мајка, то је нешто најлепше што јој желим од срца - поручила је Луна у Сценирању на Курир телевизији.

Фото: АТА имагес

 

Луна је истакал да јој је било жао Кије и да је пред њом спуштала главу.

- Било ми је жао. Причала сам и са њом, било је непријатно. Види се на снимцима из ријалитија да сам у разговору са њом спуштала главу. Сигурна сам да је Слобу јако волела и веровала у то. Надам се да ће да се извуче и да нађе некога ко је заслужује и кога она заслужује - рекла је Луна.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, певач Слободан Радановић преварио је своју тада закониту жену Кристину Кију Коцкар у ријалитију са Луном Ђогани. Слободан је често изјављивао да је у браку био несрећан, и да се због тога заљубио у Луну. Када је његова жена Кија ушла у ријалити настао је хаос. Свађом, викањем, тучом, и плакањем ударен је печат на учешће Слобе, Луне, и Кије. Луна је тврдила да је ишла срцем, Кија да искрено воли, а Слоба да је био несрећан. На крају, победница ријалитија постала је Кија, Луна је освојила друго место. Данас је Луна удата, Слободан верен, а Кија, како се нагађа крије свог партнера.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".