Глумица Јана Милић одушевила је регионалну публику многим улогама, али највећу популарност донеле су јој оне у хрватској серији "Ларин избор" и српској "Истине и лажи".

Фото: АТА имагес

 

 

Она је, поред глуме, изузетно посвећена породици, посебно сину Ђорђу, којег је добила са супругом Мишом Илићем. Уз то, она је изузетно блиска са сестром Аном, с којом нема прилику да проводи много времена.Она је, поред глуме, изузетно посвећена породици, посебно сину Ђорђу, којег је добила са супругом Мишом Илићем. Уз то, она је изузетно блиска са сестром Аном, с којом нема прилику да проводи много времена.

Како је једном приликом Јана испричала, њена сестра је запослена на монтреалском Универзитету Макгил, једном од најцењенијих на планети.

Поред тога, једном приликом је проглашена грађанком месеца и учествовала је у бројним пројектима.

- Моја сестра ради на Макгилу, најпознатијем и најпрестижнијем универзитету у Канади, а живи у крају који се зове Мала Италија у улици Сен Лорен, где су начичкани италијански кафеи и ресторани. Најбољи капућино у граду пила сам у кафеу "Италија", где старији Италијани гледају фудбал, једу сендвиче с пршутом и руколом... - присетила се Јана у једном разговору за Хелло.

Како је објаснила, са сестром је увек имала леп однос.

- Ана и ја смо и раније биле блиске јер, наравно, имамо само једна другу - истакла је Јана.

Она је објаснила да би се осећала себично када би жалила што са сестром не проводи више времена.

- Не могу да будем себична и да кажем да ми је криво што не живи у Србији, трудим се да на те ствари гледам другачије. Она је образована и способна жена, добра мајка и сестра, нашла је свој пут у Монтреалу, ради на престижном колеџу и њена деца су безбрижна. Мени је то довољно - искрена је.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".