Бобан је говорио о свом послу и насловима који су излазили о њему када је реч о варању супруге са којом има троје деце: 


- Никад нисам преварио жену, а јесам говорио да сам био изложен великим искушењима. Ја сам од оних који живе по пословици: "Скупљам апетит около, а једем код куће" - рекао је Бобан Рајовић кроз смех на почетку разговора, па наставио:

- Глупо би било да кажем да нисам погледао другу жену, а радим посао који радим! Раније је било другачије, сад сам зрелији. Сад да се вратим у тај период кад сам био млад и луд, све бих урадио исто јер се не стидим ничега. Никад нисам обрукао супругу, да ме неко види да шетам с другом или да ме је неко ухватио с другом, сматрам да сам ту чист. Имам срећу и да имам разумну децу, широких су схватања, знају шта мој посао носи, имамо другарски однос. Било је наслова и прича кад су ме ћерке критиковале за неке ствари које су биле у медијима. Поштујем и ценим њихове критике, знам да будем детињаст, истрпим критику кад заслужујем да будем искритикован, ако је отишло далеко, молим за опрост, буде ми опроштено, надокнадим са озбиљном дозом љубави и давања у сваком сегменту њима и поштован сам отац и родитељ.

- За супругу је било јако болно, волео бих кад бих могао бар 20, лупио сам, момената, наслова, сумњи, прича, да избришем. Волео бих да се данашње генерације жена почну проучавати како су те неке жене одрастале, размишљале... Моја жена је једно дивно створење, не само што ми је опростила те ствари о којима се причало, ако хоћеш да сачуваш брак и имаш породицу, мораш 1.000 пута да зажмуриш, а данашње генерације размишљају - ја то никад не бих урадила, ОК, ти не би, али, заузврат, ја имам жену која је много поштована и цењена - закључује Рајовић.

(Република)