Лионел Меси и Кристиано Роналдо годинама су на терену велики ривали. Константно се водила битка између њих за титулу најбољег фудбалера света, а тренутно их Меси има седам, а Роналдо пет.

Пред сам почетак Светског првенства десила се интересантна ситуација. На друштвеним мрежама су Меси и Роналдо поделили исту фотографију и свет је потпуно полудео због тога.

Милиони 'лајкова' пљуште на фотографију на којој Меси и Роналдо играју шах, а све је реклама за један познати модни бренд.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

Фанови су одушевљени. Сматрају да је ово прави тренутак да се оконча велико ривалство и посљедњи бљесак ће очигледно бити у Катару.

Никада раније Меси и Роналдо нису заједно снимили рекламу за неки бренд, али при крају каријере су ипак успоставили сарадњу.

Португалац је недавно у контроверзном интервјуу Пиерсу Моргану говорио и о Лионелу Месију.

Иако су на терену били велики ривали, ЦР' истиче да између њих влада велико поштовање.

"Меси? Човек којег невероватно поштујем, посебно због начина на који увек говори о мени. Чак и наше супруге имају велико међусобно поштовање. Однос је феноменалан", рекао је Роналдо и наставља:

"Он је невероватан играч. Мађионичар. Делили смо позорницу 16 година. Замислите - 16 година. Имам одличан однос с њим. Велики човек који је направио велике ствари за фудбал", рекао је Роналдо.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".