Мерима је иза себе оставила бројне квалитетне песме, али и четворо деце и унучиће који ће се потрудити да њено име не заборавимо. 

Певачица има три ћерке и сина, а сада се овим поводом њена ћерка Љубица огласила на свом Инстаграму.

- Јутрос сам се пробудила у време када си ти пре годину дана отишла… Никада нећу заборавити то јутро. Требала сам тај дан да будем цео дан са тобом у болници, али ме је из сна тргнуло Мерима је умрла… Сећам се да сам мислила да сањам.. Толико сам јако почела да се штипам да се пробудим да сам имала модрице следећих неколико дана.. Нисам се пробудила. Онда сам се сетила да си ми ти једном рекла када сањам лоше да покушавам да вриштим пробудићу се сигурно, почела је она и додала:

- Наравно онда сам почела да вршитим, толико да сам пробудила целу зграду и да су ме чули и људи на улици… После када сам дошла и лежала поред тебе покушавала сам обе да пробудим…Мама, изгледа да јос увек нисам успела да се пробудим, јер и даље живим у овом свету где нема тебе. И даље је рупа у души иста и даље исто боли. Волим те, мајчице моја, и чекам да се видимо једног дана када дође моје време. 20.11.2021. Дан од када висе ниста није исто, написала је Љубица и расплакала многе.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".