Љубавна прича српског репрезентативца Луке Јовића није нимало обична. Наиме, када је фудбалер упловио у романсу са својом садашњом партнерком, манекенком Софијом Милошевић, тек је добио сина са другом лепотицом - Анђелом Маниташевић.

Али, Лука и Анђела тада нису били заједно, упркос томе што је њихов син Давид имао тек четири месеца. Заиста све звучи као нека теленовела.

 

 

- Лука и ја смо били права прича од 2014. до 2016. године. Тада смо се лудо волели, али љубав се угасила и разишли смо се сасвим нормално, цивилизовано. Међутим, 2018. смо се срели и прорадила је страст. Затруднела сам непланирано, али кад се већ десило - обоје смо били за то да се роди дете. Сада имамо Давида и захвални смо богу на том дару. Међутим, ми никад од 2016. године нисмо били у вези. Имамо наше дете, али свако може да ради шта хоће - објаснила је Анђела Маниташевић београдским медијима.

 

 

А Лукина садашња партнерка Софија Милошевић признала је да су на почетку због бебе морали да крију љубав.

- Његова ситуација је била компликована зато што није са том девојком већ неколико година, али је то све протумачено на другачији начин. Да ја разбијам бракове, а никаквог брака није било… Трудили смо се да сакријемо што је дуже могло. Мама ме је звала, ја сам од свих крила… Он је имао сина, Давид је имао 4 месеца. Како ја да објасним свима целу ситуацију са његовом бившом девојком? Знала сам да ће то на крају све да буде како треба… Знаш како то иде код нас. Драго ми је да се све средило, да су се ствари искристалисале - испричала је манекенка.

 

 

У међувремену, Анђела је пронашла нову љубав - такође фудбалера. У питању је Немања Бранковић, син чувеног српског атлетичара Слободана Бранковића. Он је Анђелу запросио у августу на Калемегдану, а сада имају и ћерку, коју подижу заједно с Давидом. Анђела је открила и да ли ће га упознати с Лукином другом децом.

 

 

- Верујем да Давид још увек није свестан целе ситуације. Брата је ипак видео пар пута, он је још увек беба, а Давиду су, као и свој деци у том узрасту, интересантнији одрасли него друга деца. За конкретнији одговор морамо да сачекамо да Давид буде мало старији, да може да ми преприча како се провео - рекла је у једном интервјуу.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".