Популарни глумац Петар Бенчина гост је емисије "Балканском улицом" и том приликом открио  детаље из живота који до сада нису били познати јавности.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Бенчина је искрено испричао и да је када се заљубио у Тамару инсистирао да остају до јутра, те да заједно дочекују и зору.

- Па да, биле су зоре, те Београдске, али нису биле у кафани - истакао је глумац док се водитељка на то надовезала и питањем да ли се сећа најлепше зоре коју је дочекао.

- Мислим да је то на мору, после веридбе. То је ставрно било невероватно. Ту су били, некако најближи људи који су у том тренутку могли да дођу. Дошли су тајно да изненадимо Тамару. То је једно мало место које једино што има је један ресторан који има феноменалну храну, потпуно је одвојено од остатка света и од тога дела приморја. Ту се може доћи само водом. Не зна се колико смо попили вина, колико смо певали и киша је падала, сменила су се сва годишња доба, свануло је, лудило је било. То је стварно нешто незаборавно и сећам се као да је јуче било - испричао је Петар присећајући се веридбе којом је изненадио своју данас супругу глумицу Тамару Драгичевић.

Фото: Инстаграм принтскрин/ tamaradragicevic

 

 

С обзиром на то да данас има много оних који бригу о деци препуштају супругама, те да увек имају изговоре да су заузети послом, Петар каже да он није такав.

- Нисам тај и мислим да то није нормално. То да препуштају то је ако да код куће имају неку фарму... Не знам. Са децом то није наивна ствар, тражи време. Мислим да је то неко осећање којим се водиш, имаш потребу да... Они мене увесељавају, то ми је најдрагоценије време, привилегија, тако да то назовем. Чуо сам то, знам да има тих, као на послу сам... - каже Петар.

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

 

 

О томе да ли га више критикује мама и супруга Петар каже:

- Тамара сигурно, али не могу да се пореде. Са Тамаром живим, кева зна да није ту сада па је резервисана. Али ни Тамара ме не критикује много.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".