Јутјуберка Кристина Кика Ђукић преминула је прошле године у децембру, а њена мајка Наташа не мири се са чињеницом да је више нема.

Скоро годину дана након њене смрти мајка Наташа Ђукић тврди да је убеђена да је Кика преминула насилним путем.

- Седмог децембра је неко отворио јутјуб канал са Кикиним логоом, након чега је и први објавио да је преминула Кика. Више јавно тужилаштво је тражило да им испричам све детаље. Тај неко је одмах скинуо видео. Када сам сазнала да није у стану дневник са шифрама, позвала сам инспектора да га питам да ли је он узео. Он је рекао да није - рекла је Наташа и додала да другарици са којом је преминула јутјуберка била кобног дана ништа не верује.

Фото: Јутјуб принтскрин/Кика

 

- Та другарица је мени јавила да је Кики лоше, а ја сам одговорила да је мени тог дана рођендан и да ћу се тиме бавити касније. Она је од мене направила мајку монструма - каже Кикина мајка.

Будући да су трагови тешких дрога обдукцијом пронађени у телу преминуле јутјуберке, њена мајка признаје да је била упозната са тим да узима само лаке дроге.

- Кика би са времена на време пушила канабис са дуваном и то само по мрвицу канабиса. Користила је и бенседин од 2019. године. Када стримује по целу ноћ пила је и по два комада да би спавала - истакла је Наташа.

Фото: Инстаграм принтскрин/ kikax3

 

Да је Кристина користила тешке дроге, како каже Наташа, сигурно би то знала.

- Да се моја ћерка дрогирала, ја бих то знала. Она је дошла код мене први пут да јој смотам канабис. Очигледно је да је неко био код ње то јутро, али ми не знамо ко. Лежала је у неком чудном положају, била је као струна. Верујем да је њу неко онесвестио, а затим и убризгао нешто у њу - тврди Кикина мајка.

- Изјавила сам и стојим иза тога, Кика је била велики манипулатор када је љубав у питању. Она је дечку рекла да ће се бацити са моста, отишла је и чекала га два и по сата. Тада су је одвели у (Специјалну психијатријску болницу) Лазу Лазаревић, где је и остала неколико дана. Јаке лекове за смирење је пила због Баке Прасета. Где год да је одлазила прилазили су је и вређали. Е ту је она пукла - открива Наташа и додаје да се видела са њим након Кикине смрти, јер је знала да су се помирили.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".