Прослављени спортиста је гостовао у емисији "Сценирање" где је већи део емисије преплакао. Како и не би када му је домаћица Вања Цамовић приредила изненађења и постављала питања која су изазвала његову најдубљу емоцију. Некадашњи одбојкаш је посебно слаб на породицу.

- Шта је жена која заслужује олимпијску златну медаљу? Како бисте назвали некога ко у 21. години загрли један нови живот, спреман је да своје жеље и идеје склони са стране зато што жели да својој породици да пружи све? Тачка. То је за мене као човека врх. Друго су само приче. Супруга ме је преварила у цвету младости. Ја сам имао само 31 годину, а она искусна са 21. Кад сам проговорио с њом два минута, знао сам да ћу да се оженим њом - искрен је био Грбић.

Он је један од ретких мушкараца који је присуствовао сваком порођају своје жене:

- Има људи који томе не могу да присуствују и разумем то. Ја сам присуствовао свим порођајима моје жене. Богу хвала, сви су прошли на исти начин. Ја то доживљавам да сам са својом супругом у тренутку када се дешава нешто најлепше што треба да се деси и тај тренутак нас зближи још више. И њој је значило. Породица је сав мој свет. Ово је моје богатство. Жене одлучују колико ће деце имати. Све што сам постигао је нула у односу на породицу. То је тако. Шта остане иза човека - његова дела и деца. Оно чиме их научите и коју поруку носе. То је то. Бескрајно су драга и добра деца. Морам да будем правичан као отац. Они ипак одрастају у Београду и супруга и ја водимо рачуна да их упутимо. Они су супер, добри су у школи, активни су у кампу који водим - открио је он.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/Kurir

 

Својевремено је важио за великог заводника, али он признаје да није то било тако:

- Био сам веома стидљив. Никада нисам прилазио девојкама јер сам се плашио да ће да ме одбију. Је л' сте видели моје слике са 18-19 година? Нико не би рекао да имам 52 године, али једноставно, то је било тако - прецизирао је.

Признао је да лако заплаче.

- Деси ми се да гледам и да заплачем због нечега што је мени емотивно. За нешто што ја сматрам да је неко спреман да погине, у шта верујем, мени је то тако - закључио је.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Дејана Станковића

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".