Жељко је открио да користи ботокс, који углавном примењују жене да би подмладиле изглед лица и спречиле настанак бора. Међутим, певач овај третман примењује на другом делу телу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам се ботоксирао у пределу стомака да бих смршао. Познато је да се ботокс користи у борби против килограма пошто се тако тежина може смајити на лак и добар начин - рекао је Жељко.

Иначе, певач је недавно имао велики проблем с килограмима, па је у једном тренутку достигао троцифрени број на ваги, што је схватио као својеврстан аларм, па се бацио на посебан режим исхране да би се са стотину килограма, колико је имао, вратио на нормалу.

Самарџићу је то пошло за руком, па је поред старе килаже вратио и добро познати имиџ.

Иако су сви били изненађени када је пустио браду и бркове, он није желео да мења своју одлуку због мишљења других. Сада, када су се многи навикли на његов јединствен изглед, певач је одлучио да је дошло време за промену.

Самарџић је недавно обријао браду и бркове, који су, према многим мишљењима, били његов заштитни знак, те сада изгледа као Жељко од пре неколико година. На Инстаграм профилу поделио је фотографију на којој је представио свој нови-стари имиџ. Његови пратиоци били су одушевљени његовим повратком на стари изглед, те су многи прокоментарисали да је без браде и бркова "прави Жељко".

- "Браво, коначно онај стари Жељко", "Брада је имала своје чари, али ово си ти", "Сада сте супер, прави даса, а пре сте ми личили на неког чикицу" - били су само неки су од коментара испод Жељкове објаве.

(Република)

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".