Како је поделила на друштвеним мрежама, баш јуче на дан Народног позоришта, али и на њен рођендан, Калина Ковачевић је добила посебно признање.

 

 

Будући да је јуче заиста био посебан дан и да је имала два разлога за славље, лепа глумица је одлучила да прослави на себи својствен начин. 

Глумица је поделила слику из редсторана на којој је позирала испред торте,а са својим пратиоцима на Инстаграму је поделила и веома инспиративну поруку.

 

 

– Са осмехом дочеках 39 година. Данашњи дан био је у сваком смислу толико богат за мене. Стекла сам нова животна искуства, схватила ко може да поднесе мој успех и искрено му се радује, а ко не. Ко ме искрено воли као пријатеља, колегиницу, уметника, и ко се радује сваком мом напретку и успеху. Ја заиста немам времена за лоше људе. Немам времена за злураде људе. А немам времена ни за себичне људе. Лицемере...Живот је само један (наравно, то вам не даје право да будете себични его манијаци) Понављам ЈЕДАН је. Паметно га трошите. А селекција је здрава ствар. Некад неопходна ма колико да вас боли. Свашта сам у животу прошла. Озбиљне и велике туге,ломове,разочарења...али у мени је толико љубави и радости, јер ја овај живот ВОЛИМ , и радујем му се. Хвала свима данас на лепим жељама и цеститкама! Воли вас Кале, написала је она у опису фотографије.