Житељи овог краја кажу да су синоћ видели филмске сцене, полицију која је буквално блокирала цео крај и вршила проверу возила, али и свих људи који су пролазили овом трасом у критично време.

- Мењачница дуго ради овде и ушукана је између банке и продавница и до сада се није дешавало да буду опљачкани - кажу становници овог дела Новог Београда и додају да су чули да је радница мењачнице била у локалу у тренутку оружаног напада маскираних нападача.

Наш саговорник каже да је сцена била као из филма јер су се нападачи онако маскирани паркирали у близини и били спремни за покрет. Такође, није искључена могућност ни да су имали и трећег саучесника.

- Чули смо да се радницас истраумирала, али да је успела да притисне тастер за помоћ и позвала полицију. На сву срећу нико није повређен - каже саговорник и додаје да је из мењачнице узето неких 8.000 евра и неколико стотина динара.

- Сумња се да су разбојници већ неко време типовали ову радњу и да су знали како финционише. И мењачница, и банка и продавница у близини имају видео-надзор, а инспектори су покупили материјал како би проверили да ли је нека од њих забележила пљачкаше - каже саговорник Курира.

Комшиница која је живи у згради у близини мењачнице каже да је пре неко вече видела сумњиве ликове који се крећу око мењачнице.

- Видела сам човека са капуљачом и све време је загледао у локал, и мој пас је лајао на њега - каже за Курир бака.

Како сазнајемо, нападачи су били маскирани шаловима и капама.

Репортер Курира затекао је данас власнике у мењачнице, као и два радника који су почели радове, јер је полупан цео излог, али и унутрашњост локала.

Власник, мнеђутим, није желео да коментарише немили догађај.

- Немам коментар и нећу да говорим о овоме - рекао је за Курир власник мењачнице.

Како смо синоћ писали, полиција је одмах кренула у потрагу за осумњиченим пљачкашима покренута је и акција "Вихор".

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".