Шкорпија

Шкорпија је најотровнији знак Зодијака. Ови људи имају негативну репутацију јер се не плаше да буду непријатни. Шкорпије својим песимистичним ставовима могу да покваре свачију атмосферу и сруше снове. Често траже недостатке у идејама или поступцима других људи како би их омаловажили. Не подносе противљење јер све мора да функционише баш онако како они желе.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Због своје интелигентне и помало дволичне природе, Близанци су често у искушењу да манипулишу људима око себе. Спремни су на лаж и не бирају средства како би дошли до циља. У дружењу с Близанцима пазите шта говорите или радите, а посебно пазите да не упаднете у њихову замку.

Рак

Негативна енергија ових људи обично је усмерена на њих саме. Ракови често осећају да нису вредни добрих ствари које им се догађају и питају се хоће ли икада бити потпуно срећни или успешни. Када зраче тако тешком и негативном енергијом, преносе је на друге, па се људи након дружења с Раковима често осећају уморно.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Девице су радохоличари који се држе правила, али када су узрујани и под стресом, њихова мрачна страна долази до изражаја. Тада показују велику количину тврдоглавости и пргавости, али и мањак саосећања. Кад се на некога наљуте, бесрамно почну да набрајају критике које погађају тамо где највише боли.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".