- Мислим да полифраг ништа неће променити, била све лаж или истина. Полиграф неће бити одржан јер ја то нећу дозволити. Ја не верујем полиграфу, верујем Ненаду. Ја мислим да ме ништа није слагао. Мени је Ненад без разлога рекао где му живе жена и деца, нема разлога мене да лаже и нека се остави Ненада породица, може да се коментарише као учесник. Ја не верујем његовој породици, верујем искључиво њему. Ја кад сам звала, његова мајка је рекла: "То је наш проблем, није твој". Не може нам нико ништа јачи смо од субине, наша љубав је јача - говорила је Миљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Да ли себе желиш да убедиш у то да му верујеш? - питао је Иван.

- Ја знам да ме воли више од свих и да сам му на првом месту и да нема лоше немаре кад сам ја у питању - рекла је Миљана.

- Миљана је била иницијатор тог полиграфа и мислим да ће она хтети да се одржи тај полиграф - додао је Чолић.

- Нико више не може да утиче на мене - рекла је Миљана.

У студио је дошла и Марија Кулић и пољубила Миљану.

- Браво луткице моја паметна. После ће неко да каже да моје ћерка није паметна. Слушам шта причаш и одушевила си ме. Она не дозвољава понижење Ненада и то је била моја жеља. Чим она не дозвољава полиграф, не сме ни она да га понижава - убацила се Марија Кулић.

Придружио се и Ненад Мацановић.

- Она је мени сад рекла у кревету. Мислим да је Миљана коначно проговорила о свему што зна по мени, стално сам јој замерао што ћути. Мени је свеједно да ли ћу да идем на полиграф - рекао је Бебица.

- Ја не дозвољавам - додала је Миљана.

- То опет може да се тумачи да се плашиш да се не сазна нешто о Бебици - рекла је Алекс.

- Нека се тумачи како хоће - одбрусила је Кулићева.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".