Међутим, на почетку Тањине каријере покренуло се питање детињства, где су медији дошли до информација да певачица није имала нимало лако детињство, бар у почетку.

Фото: АТА имагес

 

Стрина Тање Савић прича по селу Радинац, у близни Смедерава, одакле је певачица, како је Тања имала изузетно тешко детињство у првих неколико година! Спавала је по цичој зими у кући без прозора, а гардеробу је позајмљивала од фамилије!

- Тања је предивна девојка и сада је јако успешна, али се и она и те како намучила у детињству! Њени у почетку нису имали ни за основне ствари, а са троје деце су се некако сналазили за храну - испричала је Тањина стрина комшијама по селу Радинац, тужну причу своје рођаке.

- Сећам се да су је купали у кориту, загревала се вода на шпорету, па су је насред собе поливали, а после би је умотали у пешкир све док се не осуши да се не смрзне. тада су радили о кућу, па још ни прозори нису били постављени, него су најлоном били изолепљени, а Тања, њена сестра и брат, мукице, спавали су на тој хладноћи, умело је и да буде – 10. Ни гардеробу нису имали, него су сакупљали од других рођака, па им давали да имају шта да обуку. Тек касније је њен отац почео да зарађује. Запослио се у доброј фирми, па су онда били добростојећи, имали су највише пара у радинцу. Завршили су кућу, почели лепо да живе, имали су и неке послове са стране и стварно су се средили - испричала је својевремно стрина комшилуку.

(Скандал)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".