1. Близанци

Још од најранијег доба Близанци воле да истражују и испитују. Врло су знатижељне природе па их занима пуно ствари из различитих подручја, иако су најчешће наклоњени уметности. Врло су интелигентни па отуда произлази њихова духовитост и довитљивост.

Увек су окружени људима с којима могу водити конструктивне разговоре, а такође траже интелигентног партнера с којом ће моћи да причају о свему јер их празне приче не испуњавају.

Фото: Профимедиа

 

2. Шкорпија

Ниједан знак хороскопа није толико проницљив и интуитиван као Шкорпија. Готово да нема ствари у коју њихов продорни поглед и наглашено шесто чуло не би могли да продру.

Они увек теже да у свему осете дубину, да погледају испод површине и увиде прави смисао. Њима не покушавајте да манипулишете јер су они ти који то раде, а врло лако провале туђе намере.

Фото: Профимедиа

 

3. Стрелац

Радознале природе увек имају потребу да знају више и делују често прилично неозбиљно. Међутим, они су итекако проницљиви и добро знају да процене ситуацију. Врло су друштвени. Није им проблем да већ на прву лопту придобију симпатије када се нађу у новом друштву, а такође и да добро процене какав је ко.

Међу Стрелчевима има доста научника, а математика и уопше природне науке су им јача страна. Воле да улажу у себе и свој интелект током живота, пише "Атма".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".