Она је била велика љубав Горана бреговића, а због велике љубави према Бајаги, посветила му је чувени хит:  

- Били смо млади, писали смо песме једни другима, било је ту љубави, неке песме су постале стварно велики хитови. Мени је непристојно, шта да говорим ко је мени шта написао. Ја вам могу открити шта сам ја Бајаги написала, написала сам их више, али једна од песама која је настала из наше љубави је: "Где Дунав љуби небо" - рекла је Алка Вуица па открила у каквим је данас односима са њима.

- Ми смо у одличним односима, Горан ми је велики пријатељ, Момо исто, чујемо се, видимо се кад можемо. Саветујемо се око песама, јако сам срећна што сам људе које сам волела задржала у животу, јер сматрам да је љубав енергија која не нестаје, већ се претвара у нешто друго. Можда заљубљеност може нестати, али права љубав не, она остаје увек - изјавила је она за Премијеру.

Поред Горана и Бајаге, у Алку је био заљубљен и Борис Новковић. 

-Писала сам му много песама које су велики хитови. Знам га откад је имао 8 или 9 година, а ја сам имала 18. Једном приликом је испричао да се заљубио у мене кад ме је упознао, ја сам тада била са Адијем из "Сребрних крила" и летовали смо заједно са Ђорђем, ја сам чувала Бориса, био је пресладак. Кад је стасао, дошао је код мене да му напишем текстове, била сам одушевљена - испричала је Вуица.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".