Певач се дотакао колега на естради и прича да појединцима ије омиљена личности и да су му неки покушали наместити разне сплетке:   

- Аца Лукас има 175 цм и уопште није велики, а као звезда сам висок 16 метара. Не знам коме сметам, али увек сам осећао нека комешања око мене, никад нисам осећао љубав, али јесам мржњу. Некада су то умели да крију, али сада више не.

-То је сељачизам, а не издаја! Значи ти имаш особу коју волиш и спаваш у истом кревету с њом, а пљујеш је. То онда значи да си ти г***но! Никада се нисам разочарао. Можда када сам био млађи, сада сам већ научен. Сада могу да будем само љут, па је боље да ми ништа не раде. Лоше ствари не радиш када имаш савест. Признајем да сам радио лоше ствари, али само када је неко мени то радио.- описао је Лукас своју реакцију како би изгледала када би га жена издала. 

Певач је признао да је пребијао, али да није намештао батине: 

- Пребио јесам, али нисам намештао батине. Е сад, када је реч о женама, неке ствари сам радио намерно и свесно па сам био с туђом девојком. Скинуо сам туђу рибу, али не онако банално, већ сам то хтео да урадим јер је мени неко то хтео да уради или је урадио.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

На питање да ли је неку своју жену ухватио у прељуби, он је одговорио да није. 

- Не, јер никога нисам ни јурио да бих га ухватио на делу. Такође, ни ја никада нисам био ухваћен јер пазим шта радим.

Идеја о куповини стана на Београду на води је постојала, али је певач одустао од ње: 

- Јесам, давно још док кула није почела да се прави. Али када сам чуо ко ће тамо да купи стан, та структура људи ми није одговарала. Више волим да живим с нормалним светом, а та фенсерица је мени лаж. Можеш ти да имаш милионе, али битно је једино како их показујеш и износиш. Похвалио бих Жељка Митровића као јединог човека који се добро носи са својим богатством. Он ужива у животу са парама на прави начин.

Аца се дотакао и тога како су му се удварале девојке на наступима:    

- Једна риба ми је бацила црвене танге на бину, које је претходно скинула са себе, а друга брус. Не мора то да значи да су желеле да буду са мном. Можда ме само воле као звезду и хоће да направе фору, па да ја испаднем шмекер.

Неке од девојака су му оствљале чак и број телефона: 

- Некада је и тога било, али врло ретко, како године пролазе све мање и мање има тога

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".