Главни актери у једној од прича били су Немања Гудељ, Лука Јовић, Душан Влаховић и Предраг Рајковић који су наводно имали физички окршај због жена.

Душан Влаховић је на једној од конференција упитан о трачевима унутар тима.

– Јако ми је жао што морам да почнем о овоме. Сувишно је рећи, али морам да реагујем јер се ради о мени. Те ствари су озбиљне глупости и небулозе, то раде људи којима је досадно и немају шта да раде јер су искомплесирани, љути и фрустрирани, био је јасан Душан.

Да се таква ситуација није догодила, као и да је расположење у екипи Драгана Стојковића на завидном нивоу, сведочи фотографија из свлачионице на којој се налазе "сукобљени" фудбалери.

- Спреман за следећу рунду - написао је Јовић на слици коју је на свом Инстаграм профилу поделио и Гудељ, стављајући тако тачку на поменуту аферу.

Фото: принтскрин Инстаграм/лукајовиц

 

Сада се на ову тему нашалио и Драган Бјелогрлић, глумац и режисер филма "Монтевидео, Бог те видео".

Фото: Принтскрин Инстаграм/драганбјелогрлицбјела

 

 

- Ономад кад су се Моша и Тирке свађали ко се са чијом девојком шалио дошли смо до полуфинала, само кажем, писало је у објави коју је Бјела поделио на свом Инстаграм профилу.

Подсетимо, у филму који говори о одласку наше фудбалске репрезентције на прво Светско првенство у Монтевидеу два главна нападача нашег тима, Моша и Тирке, у једној од сцена посвађали око девојке Росе.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".