Кад год помислимо да је о случају Антоновић-Илић све речено и да би на ту сагу коначно могла да се стави тачка, до јавности стигне нека информација која баци ново светло на читаву причу.

Фото: Предраг Митић

 

 

Много пре него што је суд почео да се бави питањем да ли је Мирослав Илић отац Девина Антоновића, као што је тврдила његова мајка Мирјана, могли су се чути коментари да нема потребе уплитати званичне органе јер је је млади лекар слика и прилика познатог певача.

Ако се има у виду да је Девин Антоновић и музички талентован, онда народна изрека "не пада крушка испод јабуке" добија прави смисао.

Фото: Јутјуб принтскрин/Istina

 

 

- Девин је написао стихове, компоновао и отпевао ову песму кад је био тинејџер. РНР музичар, гитариста, композитор, певач... Све заједно тера ме да се запитам како је толико надарен за музику. Чудно је шта гени могу учинити, зар не? - запитала се Мирјана Антоновић на свом Фејсбук профилу, уз снимак песме коју је њен син отпевао.

Коментари пратилаца само су се надовезали на алузије Мирјане Антоновић:

- Wоw, тако треба, Девине, да тата зна да си наследио његов таленат за музику, а од маме интелигенцију и лепоту.

Фото: АТА имагес

 

 

Девин, који је у међувремену постао успешан анестезиолог, побрао је бројне комплименте.

- Обожавам овог момка. Диван је, леп, згодан, паметан, скроман, образован, културан, талентован, мада ми његова појава не иде баш уз рокенрол - једна је од порука, уз констатацију да је све што је постигао заслуга његове лепе и паметне мајке.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".