Због дугог процеса који укључује методу једноставног пуштања грејача на ветробранско стакло често можете и да закасните на посао.

Једна жена на свом ТикТок профилу открила је трик за брже одмрзавање аутомобила, који вас неће коштати ни динар више. Сара Дојч објаснила је како једноставна промена штитника за сунце може да промени грејање вашег аутомобила.

Објаснила је како би возачи требало да спусте визире када одлеђавају аутомобил. Возач би требало да почне испуштањем врућег ваздуха на прозор као и обично, али са спуштеним визирима. Процес одмрзавања је пуно бржи уз овај једноставан корак.

@saraedeutsch Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver ♬ original sound - Sara Deutsch

- Дакле, снимам овај видео сваке године. Ако имате ветробранско стакло које је залеђено, обавезно спустите визире, тако да зауставе проток ваздуха и поспеше брже одмрзавање вашег ветробранског стакла. У супротном, можете осетити како ваздух излази право до вас - рекла је жена.

Сарин видео скупио је више од 2,8 милиона прегледа, а многи корисници остали су одушевљени једноставним триком.

- Ово је заправо прилично паметно. Како се нисам сетио тога - рекао је један мушкарац, док је друга корисница додала: - Имам 40 година и тек сам сад сазнала за ово!

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".