Туристкиња из Колумбије погинула је у бизарној трагедији када ју је пропелер брода увукао и исекао након што је скочила у море да дохвати папуче.

Многобројни сведоци су вриштали када је Наталију Андреу Ларанагу Фахардо (26) усрмтило пловило, а објављен је и снимак настао пар момената након несреће која се десила 27. новембра код плаже Вајт Вата на острву Сан Андрес, преноси британски Сан.

Несрећној жени је пропелер нанео стравичне повреде ногу и доњег дела леђа и почела је обилно да крвари. Глисером је хитно превезена у болницу на острву, где је подвргнута вишеструким трансфузијама крви и операцији покиданих артерија. Лекари су такође морали да је реанимирају након што је доживела срчани удар.

 


Након операције, Наталија је пребачена на интензивну негу, али је у раним јутарњим сатима следец́ег јутра доживела још један срчани удар, овог пута фаталан. Бродић са туристима чији је пропелер увукао Наталију превозио је 24 туриста и два члана посаде.

- Пловило је имобилисано, а његова два члана посаде су стављена на располагање властима од стране обалске страже колумбијске морнарице у оквиру одговарајућег поступка истраге - саопштила је Поморска управа Колумбије.

Званичници у Сан Андресу подсетили су пливаче да се држе подаље од чамаца у покрету и да обавесте посаду ако уђу у воду.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".