У великом интервјуу који је дао за хрватску Глорију, Здравко Чолић говорио је о породици, супрузи Александри и ћеркама Уни и Лари. Младе даме привлаче велику пажњу јавности, што не треба да чуди узме ли се у обзир да су деца једне од највећих звезда ових простора.

Фото: АТА имагес

 

 

Недавно су се први пут појавиле на црвеном тепиху, а сада је њихов отац открио шта их интересује и чиме би могле да се баве у будућности.

- Оне су музикалне, али кад ја покушам нешто и питам их хоћемо ли нешто снимити, онда се ту мало повуку. Воле музику и слушају разноразне правце. Полако улазе у нешто што је, ја бих рекао, музички квалитетније. Обично су то само дигиталне нове песме, наше или стране, Ђ варијанте и то. Али како пролазе године, видим да знају и слушају и неке моје песме. Када би оне то хтеле, да се баве музиком, свакако би их подржао у томе и испратио бих њихов талент.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Али пре свега, оне су те које би морале да покажу неку иницијативу јер нема ништа од тога да некога вучемо у нешто. Никад нисам волео родитеље који силе децу на нешто ако нису за то. Идемо на медицину, математику, тенис, престиж и слично, ако дете није за то, није. Исто је кад је и уметност у питању. Верујем да ће с временом и полако откривати шта је оно што их привлачи, за шта осјећају страст и жељу да се томе посвете, а ја ћу свакако ту увек бити за њих да их подржим у томе, рекао је певач.

(Хеллло)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".