Одлучујућа утакмица између Србије и Швајцарске у којој орлови морају да однесу победу како би се пласирали у осмину финала се ближи, а интересовање за српске репрезентативце не престаје да расте. Осим добром игром, српски фудбалери могу се похвалити идиличним породицама и луксузним домовима. Ипак, једна некретнина привукла је посебну пажњу, а у питању је дом Предрага Рајковића и његове супруге Ане.

Наиме, Предраг и Ана уживају у складном браку, а њихов дом постао је богатији откад су на свет дошли синови Реља и Тадија који су круна њихове љубави. Супруга једног од наших најбољих голмана активна је на друштвеним мрежама, а захваљујући њеним објавама имамо прилику да завиримо у унутрашњост велелепне виле.

Судећи по фотографијама, дом Предрага Рајковића и његове супруге Ане уређен је са стилом, а акценат је на ширини простора и масивним комадима намештаја. Кућом доминирају браон и беж нијансе, док је некима дневна соба и луксузни под један од најбоље уређених делова куће.

Дом Предрага Рајковића одише породичном топлином, а славни спортиста је у више наврата истакао да највише воли када се са породицом окупи у њиховом малом рају.

Подсетимо, Предраг је једно време бранио у француском Ремсу, а овај пар је доспео у центар пажње када су након две пљачке куће, опљачкали и њихов локал. Рајковићи су били опљачкани два пута за две године у Француској, а процењена штета је била око 300.000 евра, лопови су однели гардеробу, накит и новац.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".