Чувени глумац Радош Бајић ретко када са јавности дели детаље из свог приватног живота. Глумац понекад направи преседан па тако објави по неку фотографију, на којој можемо видети делић интиме коју чува за себе и пословне подухвате којих има на претек.

Познато је да су му ћерка и син такође у редитељским водама и заједно са оцем учествују у стварању серија и филмова које гледамо на телевизији.

Своје царство чува далеко од очију јавности, а поред тога што се зна да је богат и децом и унуцима он има и битну фигуру иза себе, без које њега данас не би било. Реч је о Радошевом оцу који има 92 године.

Глумац је недавно објавио фотографију са њим, а емотивна порука коју му је упутио натерала је многе да пожеле добро здравље и дуг живот овом човеку.


– Јутрос сам поново са својим оцем који поносно носи своје 92 године… Ослоњен на мене, као ја на њега – када ми је са мајком Вером удахнуо живот… И тако, идемо даље… Све онако како је Бог Свевишњи рекао – написао је Радош Бајић.

Оно што можемо приметити да човек са своје 92 године изгледа јако лепо и витално. Разлика између сина и оца у физичком смислу скоро и не постоји, осим што је по годинама неких двадесетак.

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Радош Бајић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".