Фудбалска репрезентација Србије допутовала је данас назад у Београд након испадања у групној фази Светског првенства у Катару. 

У последњој утакмици у групи "Г", селекцију Србије надиграла је Швајцарска и на тај начин срушила снове српске публике о евентуалном великом успеху на првенству света. 

Фото: М. Вукадиновић

 

Браћа Милинковић-Савић били су међу најбољим појединцима у репрезентацији Србије, а посебно се истакао млађи Вања, који је фантастичним одбранама постао миљеник фудбалске јавности у Србији. 

Фото: Профимедиа

 

Непосредно по доласку у фудбалски камп у Дохи, Сергеј Милинковић-Савић постао је отац. Његова изабраница Наталија породила се у новосадском породилишту Бетанија, а на свет је донела девојчицу којој су дали име Ирина.

Због учешћа на првенству света Сергеј није имао прилику да види своју наследницу, а како је изгледао њихов први сусрет открио је поносни стриц Вања. Он је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију Сергеја, Наталије и мале Ирине.

Како се види на фотографији, Сергеј је брижно држао ћеркићу у наручју, док су се он и његова изабраница поносно смешкали. 

Фото: Инстаграм принтскрин/вања_32

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".