Сукоб се десио пошто је Бекута рекла Вики да им покаже своју диплому са Музичке академије којом се хвали, па је Цеца стала у одбрану своје куме.

- Донесите ви ваше дипломе да видимо! Гледам те у очи Ана, сад си непријатна, стварно си непријатна и то није у реду - рекла је Цеца алудирајући на то што Ана носи наочаре за сунце, док је она гледала директно у очи.

Фото: Јутрјуб принтскрин/Grand Online

 

Међутим, однос певачица није преко ноћи постао непријатан, нити је Вики кривац за њихову расправу. Већ се писало да Цеца и Бекута дуже од пет година нису у добрим односима, иако су пре тога биле блиске пријатељице, што је потврдила и Бекута. Ана се озбиљно наљутила на Цецу која јој је тражила карте за њен концерт, а онда се није појавила на њеном јубилеју у Сава центру.

- Тачно је да смо имале један неспоразум пре неколико година. Цеца се није појавила на мојој прослави поводом 30 година каријере и мени је то било безвезе. Још се Цеца прилагођава у Звездама Гранда. Ја бих јој препоручила да буде оно што јесте. Ја је дуго знам, чак смо се једно време интензивно дружиле, само треба да се опусти и открави. Видим да се труди и брзо ће се уклопити у наш састав. Њој наш систем можда није још најјаснији, ми се ипак знамо у душу и знамо да окренемо причу - објаснила је Ана у Гранду магазину.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News TV Grand

 

Са друге стране, Цеца никада није признала јавно да је имала проблем са старијом колегиницом, па су неки медији писали да су се удаљиле када је Бекута почела интензивно да се дружи са Јеленом Карлеушом. Те спекулације ипак ису биле основане, јер је Ана блиска пријатељица и са Миром Шкорић с којом је Цеца такође прекинула контакт пре шест година.

Како наводи извор, Ражнатовићева је била шокирана Бекутиним понашењем у Звездама Гранда и начином на који јој се обратила.

- Цеца је одмах схватила како стоје ствари и да је Ана намерно провоцира. После емисије је рекла Поповићу да неће дозволити било коме да је напада, те да ће увек враћати лоптице жестоко, открива је извор из Гранда.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".