Лариса Рикелме, најпознатија навијачица са Светског првенства одржаног 2010. године, открила је за кога навија на овогодишњем Мундијалу. 

Атрактивна Парагвајка постала је позната широм планете захваљујући својим атрибутима које је истицала на трибинама током шампионата света у Јужној Африци. Њене фотографије са мобилним телефоном у деколтеу обишле су цео свет и она је стекла тренутну планетарну популарност.

Парагвајка је знала то да искористи и уновчила је свој изглед. Тако је осванула и на насловној страни часописа Плејбој, а постала је и заштитно лице многих брендова, који су се утркивали да их она рекламира.

Фото: Профимедиа

 

Током тог шампионата света била је једна од најтраженијих личности на свету на Гуглу и друштвеним мрежама, а њене фотографије делиле су се масовно широм земљине кугле. Многи су због ње почели да навијају за Парагвај јер је из утакмице у утакмицу изгледала све атрактивније.

Фото: Профимедиа

 

Парагвај се ове године није пласирао на Мундијал, те је многе занимало за кога сада навија атрактивна Лариса. 

Она је сада открила одговор на то питање и на свом Инстаграм профилу објавила је фотографије у бојама Бразила. Интересантно је да је телефон поново завршио у њеном деколтеу.

Лариса редовно дели своје фотографије са обожаваоцима, а на Инстаграму је прати скоро 2 милиона људи. Она данас има 37. година, а и даље је у одличној форми. У наставку текста погледајте како данас изгледа најпознатија навијачица на свету.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".