10. децембар – Венера улази у знак Јарца

Након Меркура и Венера улази у знак Јарца због чега ће се многи лошије осећати, а дани до краја године чиниће се некако тежима.

Посебно опрезни будите на сам 10. децембар јер ће га обележити израженија похлепа људи, себичност и неки немир који ће заменити дотадашњи осећај сталожености.

Фото: Профимедиа

 

21. децембар– зимска равнодневица

Зимски солстициј донеће са собом мало нервозе. Сунце ће препустити доминацију Месецу, а Месец у опадању биће на тај дан у знаку Стрелца.

Таква позиција има врло негативан утицај на енергију Месеца па ће дан бити непредвидив и тежак. Многи људи би могли да се понашају агресивно и неповерљиво.

29. децембар – најопаснији дан децембра

Тај дан обилежиће два важна догађаја одједном.

Први је почетак ретроградног кретања Меркура који је већ у неповољном положају Јарца па би проблема могло бити више него иначе.

Фото: Профимедиа

 

Због тога пазите како разговарате с непознатим особама и никоме не спомињите шта планирате у 2023. години.

Други важан догађај је то што ће Меркур и Венера 29. децембра бити у међусобној конјункцији. У том периоду би требало да се суздржавати од било какве агресије и бесконачног размишљања о прошлости.

На тај дан људи могу да постану више осветољубиви, негативни и непредвидљиви. Због тога је боље бити на опрезу и суздржавати се од сукоба, преноси "Атма".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".