Погледајте ову слику, оно што прво видите, откриће која је ваша најбоља особина.

 

 

Отворена књига

Ваше најбоље особине су интелигенција и интуиција. Већина људи су вам отворене књиге и често вам се обраћају они којима је потребан савет, јер не могу сами да одлуче. У стању сте да се носите са већином изазова који вам се намећу са лакоћом и грациозношћу.

Савет:

Ваше вештине су оно што људе наводи да вам стално долазе. Због тога се често осећате изморено и уморно. Направите мирно место само за себе, иначе ћете "изгорети".

Руже

Ваше најбоље особине су да у свему видите лепоту, а ту је и ваша мирољубивост. Брзо пронађете нешто лепо у свему што видите, чак и ако је та лепота добро скривена. Волите да будете мирни и спокојни, па се радо не упуштате у непотребне трачеве, а светла рефлектора вас једноставно не привлаче. Нежни сте и увек дајете све од себе, како бисте угодили другима.

Савет:

Иако увек постоји нешто лепо у свему, не може свако да пронађе ту лепоту и доброту тако лако као што то можете ви. Многи ће покушати да искористе вашу доброту у сопствену корист, зато будите опрезни. Ако вам неко ствара нелагоду, клоните га се.

Нагнути крст

Ваше најбоље особине су великодушност и оданост. Тешко вам је да дате своје срце другој особи, али када некога стварно желите, дате све од себе да то успе. Изузетно сте лојални и интелигентни, ви сте у срцу уметник. Научили сте се самоконтроли и сада сте господар самог себе, нешто што други тешко постижу. Вашим осећајима никада није допуштено да вас преплаве, преноси Вечерњи.хр.

Савет:

Иако је у неким случајевима људима боље рећи истину него их пустити да поверују у слатку лаж, то није увек ваша одлука. Сви би требало да знају истину, али неки је једноставно тешко подносе. Нека ваш тон буде неутралан.

Балони

Ваше најбоље особине су оптимизам и визија. Оптимист слободног духа, ви сте неизлечиви сањар са мало или нимало контроле над тиме где вам мисли лутају. Када одлучите да нешто сматрате исправним, нико други не може да промени ваше мишљење. Чак и ако вам је најгоре икада, увек сте сигурни да ће живот бити бољи. У себи чувате неку наду у сваком тренутку.

Савет:

Брзо се уморите од ствари и одустаћете од било ког задатка ако се појави нешто занимљивије. Важно је држати се циљева и остварити их.

Срце

Ваше најбоље особине су љубазност и исказивање емоција другима. Проналажење љубави ваш је најважнији циљ у животу. Ваша природна љубазност једноставно имплицира да нисте злопамтило и да ваше замерке другима не важе дуго. Желите да сви људи буду срећни, а људи вам се обраћају јер сте саосећајни, опраштате и увек сте спремни за љубав.

Савет:

Многе повређене душе долазе вама, иако сте ви често и сами повређени. Проводите толико времена бринући се за њих да га врло мало штедите за себе. Одвојите мало времена за ствари које вас чине срећнима,

Лав

Ваше најбоље особине су храброст и одважност. Поседујете велико самопоуздање, али сте и искрени према себи. Нисте слепи за властите мане, али их прихватате једнако као и своје добре особине.

Савет:

Многи вас сматрају резервиранима јер у свој круг допуштате само оне за које сматрате да су достојни. Важно је да подвучете црту, али немојте то форсирати до те мере да не останете сами.

Насмејано лице

Ваше најбоље особине су позитивност и хумор. Хумор вас никада неће изневерити, па где год да се појавите, ви једноставно забављате људе. Осим тога, увек гледате светлију страну ствари.

Савет:

Пречесто иза својих досетки и шала скривате ко сте заправо. Заборавите шта би други могли да помисле и једноставно будите особа каква заиста желите.

Кравата

Ваше најбоље особине су дисциплина и преданост. Изузетно сте диспциплиновани и вредни и никада не обећавате нешто што не можете испунити. Кад се прихватите задатка, у њега улажете целог себе. Не бојите се препрека и све што вам представља изазов, такође вас узбуђује.

Савет:

Имате свој скуп моралних вредности и увек га се држите. Но, склони сте да све гледате црно или бело, без сивих зона. Слушајте без осуђивања и много ћете научити.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".