Теодора Џехверовић већ годинама је позната по многим скандалима, а сада је новим потезом згрозила јавност, када је дечје плишане играчке искористила за снимање спота, што је на крају личило на порнографски садржај.

Певачица је отишла предалеко, па је на интимне делове ставила дечје играчке и тиме саму себе ставила на стуб срама.

Корисници друштвених мрежа су оштро осудили овакав певачицин потез, те је упоредили са скорашњим скандалом модне куће "баленсијага". Оно што су јој замерили јесте то што је на интимне делове ставила плишане играчке, а све употпунила црвеном бојом, која иначе представља врло страствену и ватрену симболику у интимним играријама.

Фото: Инстаграм принтскрин/teodoradzehverovic

 

- Теодора је сада заиста претерала, није шала када се дечје играчке користе у овако болесне сврхе. Не знам где јој је памет била када је себи овакав скандал допустила. Која је поента да ти интимни делови буду прекривени плишаним дечјим медведићима? Срамота, мислим да је сада баш претерала и да се погубила у силној жељи да буде другачија, постала је проста и дегутантна. Ово је за сваку осуду, срам је било. Какав је она узор омладини? - рекао је извор близак певачици, па додао да овако нешто није очекивао од ње:

- Будући да је познајем годинама, никад не бих помислио да је спремна на тако нешто само да би привукла пажњу. Искрено, мени је ово болесно. Шта она може да поручи деци, је л' се у ове сврхе користе дечје играчке. Заиста сам згрожен.

На друштвеним мрежама пљуштали су само негативни коментари, а Џехверовићка очигледно не мари за њих.

Фото: Инстаграм принтскрин/teodoradzehverovic

 

- Колико се трудим да заборавим да је ова тражила 500 евра за честитку! Ово је дно дна! Престани да с*ксуализујеш дечје играчке! Девојка је пукла скроз! Болеснице, имаш ли ти неко дете у свом окружењу, какав му пример дајеш - да буде старлета ко ти? - само су неки од коментара.

Иначе, реклама поменуте модне куће "баленсијага" наишла је на негативане коментаре због тога што су у њој деца с играчкама које су у садо-мазо одећи. Међутим, иако је била упућена у тај скандал, Теодора није научила из њиховог примера, него је урадила сличну ствар, па је на сканадалозан начин покрила гениталије плишаним играчкама.

Подсетимо, Теодора је каријеру започела у музичком такмичењу, а експанзију је доживела у ријалитију "Задруга", током ког је упловила у везу с Анђелом Ранковићем, а остала је упамћена и по томе што су је доводили у везу Ћазимом Османијем. Међутим, Теодора је касније раскинула с Ранковићем, те се упустила у музичке воде, где је изградила име, али су се за њу увек везали разни скандали.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Српски телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".