- Ја не знам шта људи имају толико да драме око тога, није се девојка не знам шта, престале су јој емоције, прошло јој је, што и она сама каже, далеко од очију, још даље од срца и то је то. Очигледно да јој се Филип свиђа и даље, чим се одлучила на овакав корак. Ја се нисам чула са Дејаном, јер немам шта ни да се чујем, он је отишао својим путем, видим толико му је лоше, толико пати, да свако вече излази - започиње Александрина другарица Анастасија и наставља:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Александра је јака па је јака, она и треба, кажу ово је њено право лице, многи би д*пе дали да буду на њеном месту. На шта то личи, девојка није урадила ништа лоше, није као Далила, изневерила га. Девојка је раскинула у тренутку када више није ништа осетила према њему. Чула сам се са њеном мамом, то око картица ми је катастрофа, ако је истина, ја не могу просто да верујем, на шта је лик спао, на најниже гране.

- Опет кажем, толико му је лоше, толико пати, толико је воли, да не престаје са изласцима, све ово ради зарад маркетинга, да би себи дигао цену и да би поново испао жртва - закључује она.

(Република) 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".