Дејан Драгојевић недавно је јавно раскинуо са Александром, а она је за раскид сазнала тек када је добила информацију да је њен бивши њене картице предао другарци. Ипак, ово Николићеву вероватно и није толико повредило, с обзиром да је већ поново улетела у страсан однос са Филипом Царем, који очигледно воли да спава са Драгојевићевим партнеркама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Као шлаг на торту, сада се јавио и сведок који тврди да је својим очима у популарном Етно селу видео Александру Николић и Филипа Цара заједно у тренутку када је Драгојевић са братом Давидом био на летовању у Црној Гори.

Како преноси "Србија Данас", Лука Радивојевић, познатији као бивши дечко Миљане Кулић, открио је да се некако увек нађе на правом месту у право време, те да је баш тада био у Етно селу у којем ради његов добар друг.

 

Фото: АТА имагеспринтскеин јутјуб/ Задруга Оффициал

 

 

- Долазиле су и неке анонимне девојке, напуцане, Филип Цар и Зола су узели два или три апартмана и радили су шта су хтели. Ја се некако увек нађем у центру скандала, па је то случај био и овај пут. Александра је долазила у Етно село док је Дејан био са Давидом на мору! Она га је варала са Царем, а знам из приче да је била убеђена да је Дејан вара у Црној Гори. Мој друг је видео и Милицу Веселиновић, оне су се смењивале, једном је она била са Царем, па онда Александра, нису се одвајали 3 дана и три ноћи - шокирао је Лука, па додао:

 

Фото: Инстаграм принтскин/Zadruga Official

 

 

- Зато је Милица све испричала Александри за Цара да га чека, пре његовог уласка, да би била са њим када дође, али ова (Александра) је исто то хтела, па су биле лажне пријатељице. Нема ту ни п од пријатељства! Ја сам убеђен да оне знају једна за другу, али ћуте. Мене је највише шокирало то фолирање Александре како воли Дејана, а овамо док он није ту, она са Царем у апартману! А мала Милица је посебна прича! Не могу да разумем колико се девојке понижавају, ово је постало страшно...

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".