Ацо Пејовић готово да неће имати дана одмора ни последњег месеца у години, али га то ни најмање није омело на путу ка здравијем начину живота.

Како је у разговору за Ало! открио, већ месецима је на посебном програму исхране уз помоћ којегг је скинуо чак 10 килограма, а велики православни пост додатно му помаже да остане на правом путу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Био сам на специјалном програму ван земље на клиници која се бави детоксом. Скинуо сам десет килограма, па сада водим рачуна о исхрани. Поред тога, кренуо је велики пост, па верујем да ћу још неко време остати на добром путу када је реч о килограмима. У последње време се често сетим Драгане Катић која каже "Умрећу гладна и дебела" - каже Пејовић, и открива да је његова супруга одушевљена променом.

- Свака жена воли да јој је мушкарац мршавији. Моја супруга је задовољна тиме како сада изгледам и храбри ме да останем на том путу. Обожаватељке ми нису саопштиле своје мишљење уживо иако ми на друштвеним мрежама пишу да сам супер - наводи фолкер, који признаје да је због професије којом се бави често знао да скрене с пута.

Фото: Н. Скендерија

 

 

 - Вера се човеку усађује од малих ногу. Волим да кажем да сам већи грешник него верник. Деда нас је као клинце учио да се молимо, да поштујемо празнике и да живимо живот у складу с православљем. Будући да свој живот живим у кафани, сасвим сигурно одскачем од уверења која су ми усађена у најранијем добу. Вера је праштање, давање, љубав, поверење. На томе се заснива и не може да се стави у три речи - завршава фолкер за Ало!

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".