Ово је пет најгорих, добро размислите ако имате жену рођену у једном од ових знакова.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Жена Шкорпија ће сигурно извући оно најбоље у вама. Ова жена ће од вас захтевати више него што ћете моћи да дате. Она ће вам показати свој потенцијал. Као сексуални партнер, обожаваћете је. Али будите опрезни, бити са женом шкорпијом није нимало лако.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Морате бити створени за улогу супружника ако желите да се ожените Девицом. Има сјајан осећај за оно што је добро, а још бољи осећај за оно што је лоше. Понекад је најбоље рец́и јој: "Да, драга“. Ово није шала. Ако желите да искористите њене невероватне способности да вас воли и обожава, онда се морате навикнути да јој повлађујете. Ако ваш брак траје као такав, онда већ знате договор.

Лав

Када жене Лавице дају, дају све што имају, и веома су поштене. Оно на шта треба обратити пажњу је њено расположење. Њени успони и падови су познати, а ако не добије оно што жели, мршти се и жестоко критикује. Никада неће стати, а да претходно не добије оно што жели. Или ће бити по њеном, или неће бити уопште.

Ован

Жене Ован су популарне, лепе и дивне. Веома је лако заљубити се у такву жену. Она је самоуверена и способна. Као супруга, она је невероватно одана, али очекује награду за ту лојалност, а ако се то не деси оставиће вас. Она је права жена ватре која оставља пепео за собом ако је разочарана.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Ако желите да никада не знате на чему сте, онда ожените жену Стрелца. Више желе слободу него обавезу, а иако намеравају да буду одане и пажљиве у браку, далеко их више занимају неки сопствени планови. Ове жене су дивни партнери, све док ствари иду њиховим током, пише "Крстарица".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".