Фудбалска репрезентација Француске налази се у Катару где чека меч са селекцијом Марока у оквиру полуфинала Светског првенства.

Прва звезда тима и тренутно најбољи стрелац шампионата Килијан Мбапе наставио је да одушевљава својим партијама. Млади Француз је на пет утакмица уписао исто толико погодака, а уз то је поделио и једну асистенцију. 

Како пишу страни медији, највећа подршка нападачу Пари Сен Жермена је његова девојка Инес Рау,  позната француска манекенка и Плејбој зечица.

Фото: Танјуг/АП

 

Овај млади пар је наводно у вези већ неколико месеци, а први пут су виђени заједно летос, током одмора у Кану. 

Инес је, иначе, прва трансродна особа која се сликала за Плејбој. Она се за овај престижни магазин сликала 2017. године. Према писању медија, млада манекенка се операцији промене пола подвргла када је имала 16 година, инспирисана причом енглеског транс модела Каролин Туле Коси. Она је тада наставила живот као жена, али је тек са 24 године почела отворено да прича о својој животној истини, пише Глоси.

Како каже, излазак у јавност са признањем да је трансродна особа било је ослобађајуће искуство. 

- Спас је говорити истину о себи, било да је у питању пол, сексуалност, било шта. Људи који вас одбацују нису вредни тога. Не ради се о томе да вас други воле; ради се о томе да волиш себе - рекла је она својевремено у интервјуу за Вашингтон пост.

Она је рођена у Паризу, у породици миграна из Алжира и Марока, а каријеру је започела као плесачица на Ибици, када се спријатељила с ди-џејем Дејвидом Гетом.

Када је имала 23 године, позирала је нага за један познати француски магазин, након чега је њена каријера "експлодирала", па је почела да сарађује с многим брендовима и појавила се у престижном модном часопису.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

 

Она је, такође, истакнута боркиња за права трансродних особа. У наставку текста погледајте како изгледа Инес Рау.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".