Певачица Теодора Џехверовић почастила је публику дуетом са певачицом Махрином, али изгледа да није оставила очекивани утисак на њих. 

Иако су направиле маркетиншки трик и својом наводном свађом превариле јавност како би дует био примећенији, Џехверовићеву је овај дует "коштао" озбиљних критика. 

И док су поједини одушевљени што су баш њих две направиле дует, Теодорини фанови су разочарани избором песама којима се певачица представља публици, па су упутили низ критика на њен рачун, а много је већи број оних негативних него позитивних коментара.Наиме, они су истакли да Џехверовићева више не избацује квалитетне песме, да је била потенцијални кандидат за Евровизију, док сада то није случај. Сада наводе да је овај дует тотални промашај, а највише јој замерају то што је одбила дует са Михајлом Веруовићем Војажом за песму "Танго", која се нашла у трендингу на Јутјуб платформи. 

Неки су били и те како оштри, те су певачици поручили да је њена каријера на измаку ако настави са оваквим избором песама.

"Опет нека тра ла ла песмица. За месец дана биће заборављена као све песме на овај фазон", "Како ова Теодора пада из дана у дан. Штета, баш је потенцијал”, "Постоји народна пословица која би описала ову песму: Тресла се гора, родио се миш”, "Многи су рекли да би волели да нас Теодора представља на Евровизији. Ево ова песма и те такве јефтине песме попут ове су разлог због чега сам ја против. Ако желите још једно 18-19 место, само напред", "Колико се сећам, Теодора је одбила да сними песму са Војажем "Танго”, која је обележила прошлу годину, а затим снимила ову песму? Молим Теодорин тим да се дозове, ликуша полако тоне у заборав оваквим песмама”... били су само неки од коментара на рачун овог дуета. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".