Пошто је Немања Николић добро познат по томе што воли да пева Томине песме, изнео је своје мишљење о филму посвећену чувеном певачу.

- Доста народа зна да ја волим да певам Томине песме, због тога сам добио доста питања зашто нисам. Међутим, мени неко јако близак је требао да учествује односно да глуми и да пева јер је прошао кастинге. Највише ми је било жао због њега јер је он то стварно могао да донесе. Поред тога мало подсећа на Тому и има глумачког искуства у питању је Стеван Анђелковић - рекао је певач.

Фото: Јутјуб принтскрин/ZELJKO JOKSIMOVIC

 

 

- Мислим да је успешан филм. Људи мисле да је песма "Поноћ", Томина песме, међутим она је настала током стварања филма само што је урађена у том неком старом маниру - рекао је певач.

- Знам Томин лик и дело изузетно добро. Упознао сам неке људе који су се дружили са њим и живели са њим. Знам му бројеве на рулету, шта је волео да пије, знам како је размишљао и ским је седео у друштву. Један добар део боравка у Америци сам провео са његовим пријатељима где сам их молио да ми причају о њему - рекао је певач и додао:

- Један Томин дан је био филм за себе и то није све могло да стане у овај филм. Један број његових старијих колега су исто као ја очекивали да представе Тому као Тому. Филм је гледљив и он је направљен, али он се зове Тома. Тома Здравковић је био нешто сасвим другачије.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

- Када сам славио пунолетство главни поклон на мом рођендану била је књига "Аутобиграфија Томе Здравковића". Онда ја нисам могао да заспим док нисам прочитао ту књигу у даху. Филм као филм је добар, мислим да је мало више могла да се покаже та његова емотивна страна у филму - рекао је певач у емисији Пулс Србије на Курир телевизији.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".