Она је рекла да је носила близанце, од којих је једно преминуло у стомаку, док је изнела трудноћу са Илијом, другим близанцем.

- Ја могу да кажем шта год а да не мислим. Не мораш да узимаш здраво за готово. Сматрам да си се сам упетљао у причу коју си се упетљао. Такође, као и Микица, на прошлој подели буџета, једино сте вас двојица устали и рекли, имаш право и сада можеш да кажеш, али се опет одлучи. Или ћеш бити против мене или да наставимо рат - рекла је Зорица.

- Можда је негде делом Урошево дело то, али си ти носила тај крст који је он направио, јер си га бранила - рекао је Марко.

- Ја сам рекла да не подржавам и да ме не занима шта он човек ради. Он мени ни један поглед није ружан упутио, кад сам била болесна, уступио ми је хотел, а он је са оперисаном кичмом лежао на каучу - рекла је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Он сада није тема, али је тада био ту и био је тема. Сви ми имамо овде добра и лоша дела - рекао је Марко ММА.

- Ја знам да ме овде многи не воле, то ми је најдраже од свега. За три месеца сам све провалила и за овај остатак је до вас, не до мене. Зорица Марковић траје 45 година, какво год моје лице, а не постоји ниједна увреда коју нисам поднела. Онај ко ме познаје, зна слабу тачку. Онај ко ме не познаје, удара тамо где сваког највише боли, а то су деца. Ово је мој бол и туга, а не глума. Ја се овде сама себи дивим, ето колико је овај формат добар, да могу да поднесем и највећу бол када ми неко дира децу. Жена, са којом сам делила корицу хлеба, дира ми децу по ко зна који пут. Желим јој да се оствари као мајка. Чула сам коментаре да једног сина мање волим, једног више - рекла је Зорица.

- Твоје мафијање овде Миљане, неће проћи. Ја никоме не ћутим - рекао је Неца.

- Ти си увреда сам за себе - рекао је Миљан.

- Особа која је рекла и споменула, небитно шта, никада нисам никоме децу споменула, а када ми неко каже, онда сам спремна да све урадим и кажем. Јелена Голубовић ми је споменула децу. Ја када сам Илију носила у стомаку, били су једнојајчани близанци, једно сам изгубила - рекла је Зорица.

- Ја то не знам, нисам то рекла. Одакле ја то могу да знам - урлала је Јелена.

- Изволи мали буџет, желим ти да се оствариш као мајка - рекла је Зорица.

- Немој ти мени мајку - узвратила је Јелена.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".